Produkter AB    

   Du & Din Hund

Köpvillkor Du & Din Hund Produkter HJ AB, org.nr 556871-3068

Orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Denna e-post adress används även vid eventuella kontakter med kundtjänst.

Leveranstid. Varan levereras inom en vecka om inte annat anges vid respektive produkt.

Frakt. Fraktkostnaden ingår i priset om inte annat anges vid prisangivelsen på varans egen sida. Ingår inte frakten i priset så gäller postens portotabell.

Betalningssätt. Just nu gäller förskottsbetalning till angivet bg-konto.

Utebliven betalning. Gäller vid större köp mot faktura. Betalningstiden är 10 dagar, efter det debiteras ränta och förseningsavgifter enligt lag.

Ångerrätt. Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela dett i mail inom 14 dagar från att du mottog din/dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpack- ningar. Returnera varorna tillsammans med fakturan eller en kopia av orderbekräftelsen. Du får själv bekosta returfrakten. Varor får inte returneras som postförskott.

Reklamationer. Om du skulle få en vara som defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Kontakta oss innan du skickar tillbaka en reklamerad vara. För att returneras ska den vara oanvänd och i det skick som den vär när du mottog den. Returnera varan tillsammans med en kopia av orderbekräftelsen. Ange orsak.

Tvist. Tvister med anldedning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

Force Majeure. Händelse såsom krig, natukatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndigheters beslut, uteblivna leveranser från under-leverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från våra för-pliktelser att fullgöra ingångna avtal.